Jan 26, 2018

Mijn passie voor de automotive begon al vroeg. Als kind al was ik gefascineerd door auto’s en alles wat daar mee te maken had. Mooi is het dat ik er later, nu ik groot ben, mijn beroep van heb kunnen maken. Nog mooier zijn de nieuwe uitdagingen die dat met zich meebrengt. Samen met Simon Peetoom, heb ik een kans gezien en gepakt. En hoe. Als enige in Nederland mogen wij de prachtige Meclube producten uit Italië importeren!

Smeerapparatuur

Meclube is een bedrijf dat al 35 jaar ‘lubrication equipment’, smeerapparatuur op zijn Hollands, produceert. Ze hebben een zeer uitgebreid product aanbod, geschikt en bruikbaar in diverse takken van sport als automotive, industrie en zelfs aan de voedingsmiddelenbranche leveren wij.

Het Italiaanse moederbedrijf blijft innoveren en werkt met de hoogste standaards. Ik ben er dan ook trots op om met ze samen te werken. Meclube staat niet voor niets te boek als één van de beste bedrijven in de lubricant business.

Goed tot zover mijn lofzang over Meclube. Het is wel duidelijk, denk ik ´-)

24/7 service

Maar dan. Hoe laat je alle klanten de producten zien en beleven? Hoe laat je al die verschillende producten in één keer zien? Dat is iets waar Simon en ik uiteraard ook over na hebben gedacht. We zijn gestart met een geweldige showroom waar iedereen die dat wil alle producten kan zien en ontdekken. Ook hebben we geïnvesteerd in een luxe bestelbus, zodat we naar onze klanten toe kunnen gaan met alle apparatuur binnen handbereik. Er miste echter nog iets.

Want wat als je ’s avonds laat toch nog even (snel) een paar producten wilt vergelijken? Of je bent als klant niet in de buurt van de showroom en je wilt weten wat we in huis hebben? We willen optimale service bieden en altijd bereikbaar zijn. 24/7. Een webshop was het antwoord. En die is er nu.

www.meclube.nl

Een knap staaltje werk, al zeg ik het zelf. Onze vette nieuwe website. Alle producten zijn er op te vinden. Met van elk product een foto, een omschrijving, de specificaties en uiteraard de prijs. Neem er maar snel eens een kijkje op.

Hij loopt gesmeerd, onze webshop. Ik ben vet trots! Graag tot snel.

Menno Bremer

Mijn passie voor de automotive begon al vroeg. Als kind al was ik gefascineerd door auto’s en alles wat daar mee te maken had. Mooi is het dat ik er later, nu ik groot ben, mijn beroep van heb kunnen maken. Nog mooier zijn de nieuwe uitdagingen die dat met zich meebrengt. Samen met Simon Peetoom, heb ik een kans gezien en gepakt. En hoe. Als enige in Nederland mogen wij de prachtige Meclube producten uit Italië importeren!

Smeerapparatuur

Meclube is een bedrijf dat al 35 jaar ‘lubrication equipment’, smeerapparatuur op zijn Hollands, produceert. Ze hebben een zeer uitgebreid product aanbod, geschikt en bruikbaar in diverse takken van sport als automotive, industrie en zelfs aan de voedingsmiddelenbranche leveren wij.

Het Italiaanse moederbedrijf blijft innoveren en werkt met de hoogste standaards. Ik ben er dan ook trots op om met ze samen te werken. Meclube staat niet voor niets te boek als één van de beste bedrijven in de lubricant business.

Goed tot zover mijn lofzang over Meclube. Het is wel duidelijk, denk ik ´-)

24/7 service

Maar dan. Hoe laat je alle klanten de producten zien en beleven? Hoe laat je al die verschillende producten in één keer zien? Dat is iets waar Simon en ik uiteraard ook over na hebben gedacht. We zijn gestart met een geweldige showroom waar iedereen die dat wil alle producten kan zien en ontdekken. Ook hebben we geïnvesteerd in een luxe bestelbus, zodat we naar onze klanten toe kunnen gaan met alle apparatuur binnen handbereik. Er miste echter nog iets.

Want wat als je ’s avonds laat toch nog even (snel) een paar producten wilt vergelijken? Of je bent als klant niet in de buurt van de showroom en je wilt weten wat we in huis hebben? We willen optimale service bieden en altijd bereikbaar zijn. 24/7. Een webshop was het antwoord. En die is er nu.

www.meclube.nl

Een knap staaltje werk, al zeg ik het zelf. Onze vette nieuwe website. Alle producten zijn er op te vinden. Met van elk product een foto, een omschrijving, de specificaties en uiteraard de prijs. Neem er maar snel eens een kijkje op.

Hij loopt gesmeerd, onze webshop. Ik ben vet trots! Graag tot snel.

Menno Bremer