Verzending

Wij nemen uw bestelling meteen in behandeling. Voor de verzending maken wij gebruik van verschillende partijen. Afhankelijk van uw bestelling wordt een keuze gemaakt uit de vervoerders PostNL en voor de grote pakketten AvW transport. Wij proberen, indien alle artikelen op voorraad zijn, binnen 1 werkdag het pakket bij een vervoerder aan te leveren. Let wel, de bestelling dient dan voor 10 uur bij ons binnen te zijn. Deze verzorgt de afgifte bij u aan huis. Mochten zij u thuis niet aantreffen dan proberen zij het nog een keer. Daarna wacht uw pakketje op u bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt of distributiecentrum.  Graag verzoeken wij u bij de grote pakketten een telefoonnummer achter te laten zodat onze chauffeur u kan bellen als hij weet hoe laat u hem kunt verwachten. Wanneer u ervoor kiezen het pakketje op uw werk te ontvangen, dan raden wij u aan (bij grotere bedrijven) de persoon die het zal aannemen hiervan op de hoogte te brengen.

Betalingen

Wij maken gebruik van het betaalplatform van MultiSafepay. U kunt binnen ons betaalplatform volledig veilig online betalen. Zorg er wel voor dat uw inloggegevens, pasnummers, credit-card gegevens en wachtwoorden niet bekend zijn bij derden. MultiSafepay handelt de complete betaling veilig en snel voor ons af. Indien er onverhoopt iets mis mag gaan met een online betaling dan verzoeken wij u om direct contact met ons op te nemen.

U kunt de bestelling op 2 manieren betalen:
iDEAL
Met iDEAL kunt u betalen via uw eigen bank.  Dit is vertrouwd, veilig en gemakkelijk. 

Contant
U kan het artikel contant afrekenen bij ons in de showroom.

Verzendkosten
Voor het verzenden van de bestelling hanteren wij de tarieven zoals vermeld op de website. U kunt er ook voor kiezen de bestelling bij ons af te halen.